Warmtepomp

Van het gas af met een warmtepomp

Een warmtepomp vanaf 6.191,- incl installatie, btw en subsidie

WAAROM EEN WARMTEPOMP?

ISDE subsidie bij aanschaf
Toepasbaar in ieder huis
Directe besparing op gaskosten
WAAROM DG MONTAGE?

Een warmtepomp in huis

Besparen op de gasrekening

Met een Daikin Altherma of Inventum Spaarpomp bespaar je energie. Een hybride combineert een warmtepomp met je CV-ketel. Het systeem schakelt automatisch de meest voordelige manier van verwarmen in. Hierdoor bespaart de hybride warmtepomp tot 35% aan energie en tot wel 70% aan gas, in vergelijking met een traditionele cv-ketel. Woningen gebouwd vanaf 1992 en met vloerverwarming in de woonkamer kunnen zelfs de stap maken naar wonen zonder gas met een elektrische warmtepomp. Daarmee kan de gasaansluiting uit huis worden verwijderd en vervallen ook de vaste kosten van je gasaansluiting.

Efficiënt verwarmen

De warmtepomp kiest afhankelijk van de buitentemperatuur, de energieprijzen en de interne warmtelast altijd voor de efficiëntste manier van verwarmen. Dit kan verwarmen met de warmtepomp, met gas of een combinatie van beiden zijn. De Daikin warmtepomp heeft een energielabel A++ voor verwarmen. Met een COP van 5 produceert een warmtepomp uit elke kilowatt energie ongeveer 5 kilowatt warmte.

Altijd warm water

Een warmtepomp kan worden uitgerust met een buffervat voor warm water. Bij een hybride warmtepomp wordt de CV-Ketel gebruikt voor warm tapwater, daardoor lever je geen comfort in en heb je geen groot buffervat nodig.

Serviceplan

Wij blijven betrokken bij jouw warmtepompinstallatie zodat je altijd zorgeloos kunt verwarmen. Met het Serviceplan blijf je zeker van een snelle en goede service zonder kosten bij storingen voor de komende 5 jaar.

Wij ontzorgen jou

Wat pas bij jou huis?

Daikin Altherma 3 R F

Onze volledig elektrische warmtepomp is de Daikin Altherma 3 R F. Een lucht/water warmtepomp voor lage temperaturen die speciaal is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van jouw nieuwbouwwoning. Deze warmtepomp heeft een lange levensduur en vereist minimaal onderhoud. Hij ziet er stijlvol en modern uit waardoor hij opgaat in je interieur!

Vanaf € 7.493,- incl. installatie, btw en subsidie.

Bespaar op jouw gasrekening

Efficiënt jouw huis verwarmen

De voordelen van een warmtepomp

De voordelen van een warmtepomp

Altijd de voordeligste manier van verwarmen

Hogere energie efficiëntie dan jouw cv-ketel

Verlaag jouw CO2 uitstoot

Certificaten en normeringen

DG Montage gaat voor kwaliteit

DG Montage levert kwaliteit en is daarom in het bezit van een VCA* certificaat. DG Montage werkt volgens het kwaliteitsbeheersysteem ISO9001. Ook houden wij ons aan de NEN1010 normen. Wij zijn ook in het bezit van een Stek certificaat. Hierdoor ben je zeker van een veilige installatie en heeft u altijd garantie.

‘Installatie conform afspraak en planning. We hebben in mei besteld en aan het einde van de maand, was alles geregeld voor ons. Dit geheel volgens planning en zonder vertraging.’

Onze partners

Kom in contact met onze
adviseurs

Adviseurs

Glenn Lebbink

Bellen: 0681066586
Mailen: glenn@dgmontage.nl

Adviseurs

Daniël Stouthamer

Bellen: 0636529724
Mailen: daan@dgmontage.nl

Maak je huis duurzaam

Zonnepanelen

Warmtepomp

Laadpaal

Thuisbatterij

Meterkast

Geverifieerd door MonsterInsights