Duurzaam impact maken

De grootste uitdaging vandaag: de energietransitie

Wij zijn verantwoordelijk, eerlijk en innovatief.

Wij maken duurzaam impact

Onze visie op de toekomst
De wereld verandert snel. We nemen zelf de regie over onze energievoorziening waarbij flexibiliteit centraal staat.  Met zonnepanelen wekken we lokaal duurzame energie zelf op. Om onafhankelijk te worden van aardgas gebruiken we steeds meer elektriciteit voor vervoer en warmte, waarbij de netaansluiting intensiever wordt gebruikt. Dat vraagt om het managen van energiestromen en flexibiliteit. Zo wijzen wij klanten de weg naar een CO2 neutrale toekomst!

Dit is onze missie waar we samen voor gaan!
DG Montage realiseert een duurzame toekomst voor iedereen die zelf zijn energie wil opwekken en beheren. Wij willen mensen en bedrijven de mogelijkheid geven om CO2 neutraal te wonen en te werken en onafhankelijk te zijn van het gas- en elektriciteitsnet. We zetten ons in om van zoveel mogelijk huishoudens en bedrijven de energiestromen te managen, elke dag opnieuw.

Onze klanten zijn bedrijven, overheden en particulieren
Wij zoeken naar de beste oplossing voor de klant, waarbij wij belang hechten aan langdurige relaties. Onze klanten hebben interesse in een kwalitatief goede, veilige en duurzame oplossing op het gebied van duurzame energie, hebben vertrouwen in onze kennis en kunde en zijn bereid om samen met ons te investeren in de toekomst.

Dit beloven wij onze klanten
Wij optimaliseren energiestromen voor onze klanten door het zelf opwekken van duurzame energie met zonnepanelen, besparing op energiekosten met airco’s, warmtepompen en elektrisch vervoer, het eigen verbruik te optimaliseren en de netaansluiting optimaal te benutten. Wij bouwen aan langdurige klantrelaties en denken mee in kritische bedrijfsprocessen, flexibele energiestromen en faciliteren waar nodig investeringen.

Betekenisvol

Wij zijn het eerste aanspreekpunt in de energietransitie

Wij werken samen vanuit een eerlijke intentie om betekenisvol te zijn voor onze klanten.

Zo waarderen klanten ons werk

Duurzame energie thuis

Voor thuis leveren wij de volgende duurzame energieproducten:

Geverifieerd door MonsterInsights