Klimaatbeheersing

KLIMAATBEHEERSING IN HUIS

Klimaatbeheersing
Staat garant voor comfort in uw huis. Je creëert het ideale klimaat, afgestemd op jouw wensen. En het hele jaar door.

Energiebesparing
Met klimaatbeheersing bespaar je op je energiekosten en verhoog je de waarde van je woning. Mooi meegenomen toch?

Klimaatbeheersing

WAT IS KLIMAATBEHEERSING?

Heb je al eens nagedacht over je binnenklimaat? Je zult de temperatuur zeker zien op je thermometer. Maar weet u ook de luchtvochtigheid in uw woning en of de ventilatie voldoende is? Klimaatbeheersing draait om deze drie factoren:

• Temperatuur
• Luchtvochtigheid
• Ventilatie

Wanneer deze drie factoren in balans zijn, heb je een perfect binnenklimaat. Je regelt het zelf met een airco in huis. Geniet altijd van een comfortabele temperatuur, gefilterde lucht en houd de juiste hoeveelheid lucht binnen.

Altijd een aangenaam klimaat in huis.

Dat wil iedereen! En met klimaatbeheersing van Kroes Klimaat Techniek Apeldoorn kan het. Wij rusten uw woning uit met duurzame klimaat- en luchtbehandelingssystemen en passen deze vervolgens aan op uw situatie. U hoeft zich nauwelijks zorgen te maken over de werking van het systeem. Het is geschikt voor elk type woning en met het systeem kun je flink besparen op je energiekosten. U profiteert van een gezond en prettig leefklimaat in uw woning en uw woning stijgt in waarde. Een investering die zich meerdere keren terugbetaalt!

Geïnstalleerd door specialisten.

Uiteraard zijn al onze installateurs vakmensen en geaccrediteerd door de NVKL. Zij verstaan ​​hun vak en voorzien u graag van airconditioning die aan alle kwaliteitseisen voldoet. Een duurzaam klimaatbeheersingssysteem; een systeem dat jaren meegaat en geen energie verbruikt. Voor een optimale werking van uw airconditioningsysteem raden wij u aan om uw systeem regelmatig te onderhouden. Deze afspraken legt u vast in een service- en onderhoudscontract, zodat wij bijvoorbeeld elk jaar uw systeem kunnen komen controleren.

Een split airco doet meer dan alleen verkoelen.

Naast koeling kan een split airconditioner voorzien van een warmtepompsysteem ook verwarmen. Zo kan het split airconditioningsysteem in de wintermaanden gebruikt worden voor verwarming. En als u zich afvraagt ​​of dit ook leidt tot een hogere energierekening, dan is het antwoord nee, want een split-airconditioner is energiezuinig. Daarnaast kan dit type airconditioner ook: – ontvochtigen; Maakt de binnenlucht droger. En drogere lucht voelt minder warm aan; bij meerdere airconditioners is het mogelijk om de lucht te reinigen met speciale filters. Vraag onze experts naar alle mogelijkheden.