Duurzame
Airconditioning

airconditioning

Even een kleine nuancering op het nieuws van RTL 4, dat de indruk wekt dat airconditioning een enorme energievreter is en dat het raadzaam is om zonwering te gebruiken in plaats van airconditioning. Natuurlijk is het altijd beter om de warmte zoveel mogelijk te verminderen. Airconditioner draagt ​​bij aan het comfort. De combinatie van airconditioning (i.e. warmtepomp) en zonnepanelen is erg goedkoop, aangezien alle moderne airconditioningsystemen ook voor verwarming worden gebruikt. Het rendement van deze vorm van verwarmen is ruim twee keer zo hoog als dat van conventionele verwarming met aardgas. Dus door energie te besparen met zonwering op zonnige dagen, kun je de zon gebruiken om te verwarmen op koudere dagen. De combinatie warmtepomp/zonnecollector zorgt in de zomer voor een aangename koelte in huis en in de winter voor een zuinige en energiebesparende verwarming – wie wil dat nu niet?

Daarom kiezen onze klanten voor DG Montage

1. Expertise & ervaring

Wij zijn al meer dan 20 jaar werkzaam als koelspecialist. Met onze totaaloplossingen op het gebied van koel- en klimaattechniek zijn wij beschikbaar voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Met een diversiteit aan kwaliteitsmerken staan ​​wij garant voor professionaliteit en kwaliteit.

2. Innovatie & Duurzame oplossingen 

Wij denken en analyseren wensen en mogelijkheden. We bieden altijd duurzame klantspecifieke oplossingen en gebruiken innovatieve methoden. Toepassingen die energiezuiniger en beter voor het milieu zijn.

3. Altijd bereikbaar & Snelle service

Installatie fout? Natuurlijk laten we je niet in de steek! Bel ons servicenummer en we gaan direct aan de slag. Met onze 24-uurs service staat 7 dagen per week een ervaren monteur voor u klaar.

Kunnen wij je helpen met je woning?

Kunnen wij je helpen met je project?

Wat zeggen onze klanten?

OVER DG MONTAGE

Koeling is onze passie. Service en kwaliteit zijn onze drijfveer. Onze specialisten zijn mensen met passie voor hun vak. Elke taak; groot of klein en voor particuliere of zakelijke klanten, wij voeren het met zorg en plezier uit. Wij hebben een warm hart voor koeling, mens en milieu in onder meer Kampen, Meppel, Genemuiden, Wezep, Sneek, Vaassen, Dronten, Almere, Apeldoorn en Zwolle.

KLIMAATVRIENDELIJK MET DG MONTAGE

Kalm blijven? Bij DG Montage bieden wij u duurzame maatwerkoplossingen. Onze airconditioners zijn energiezuinig, koelen en verwarmen en zijn erg stil!

GECERTIFICEERD EXPERT

Onze producten en diensten voldoen aan de geldende kwaliteitsnormen en -eisen en we beschikken over alle benodigde certificeringen volgens de laatste wettelijke voorschriften.

24/7 SERVICE

Ons werk is prachtig, we helpen mensen en bedrijven met passende totaaloplossingen, we staan ​​24 uur per dag, 365 dagen per jaar klaar voor onze klanten, onze manier van werken is helder en we streven altijd naar duurzame relaties.

Offerte aanvragen

Gratis en vrijblijvend

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Oppervlakte ruimte:
Select an option