Airco Koelen En Verwarmen

AIRCONDITIONING IN HUIS

Altijd een aangename temperatuur in huis met klimaatvriendelijke airconditioning. Bij een split unit installatie kun je ervoor kiezen om warme of koude lucht te leveren aan verschillende kamers in huis. Zo zweet je nooit meer op zolder of slaapkamer. En in de winter, met deze installatie, zal de warmte uw huis comfortabel maken. Daarnaast bespaar je ook nog eens op je energiekosten. Wij installeren uw airconditioning graag vakkundig.

airconditioning

WAAROM AIRCONDITIONING IN HUIS?

Een airco is een waardevolle investering. Het verhoogt de levensvreugde en is goed voor de stemming op een subtropische zomerdag. En met een airco die ook je huis kan verwarmen, bespaar je op je traditionele stookkosten. Klimaatvriendelijke airconditioning het hele jaar door. We installeren een split airco binnen 1 dag

Waar op letten bij de aanschaf?

Goedkoop is duurkoop. Dit geldt ook voor de airconditioning. Kies dus voor een duurzame oplossingen van een gerenommeerd installateur. Onze airconditioners hebben een lange levensduur, zijn energiezuinig en zeer stil. Denk voor je koopt goed na welke kamers je wilt koelen. Wij adviseren u graag bij de aanschaf van een airconditioningsysteem. Wij komen bij u thuis om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden te bekijken. Uiteraard is dit vrijblijvend, om een afspraak te maken kunt u hier klikken.

Duurzame Airconditioning laten installeren door erkende installateur

Laat uw airco snel en vakkundig installeren door een van onze monteurs. Dankzij een professionele installatie heb je jarenlang plezier van je airco en hoef je je geen zorgen te maken over een slechte stekker. Onze monteurs houden het hoofd koel, ze weten volgens alle regels te installeren en we installeren de meeste airco’s binnen 1 dag. Zo kunt u snel genieten van uw nieuwe airco. Of het nu hartje zomer is of hartje winter, onze installateurs zijn vakmensen, in het bezit van alle benodigde certificaten en met liefde voor hun vak, een gouden combinatie, of zoals we zeggen; een mooie combinatie Thuiswerken en tropische temperaturen zijn geen goede combinatie. Uiteraard biedt airconditioning hier de oplossing, dus wij komen graag naar u toe! De huidige levertijd is maximaal 2 weken. Momenteel is de aanschaf van een airco op afbetaling alleen mogelijk voor onze particuliere klanten. Met de airco kun je op elk moment van het jaar een aangename temperatuur in huis creĆ«ren.