Airco Koelen En Verwarmen

Airco onderhoud

Op een mooie en zorgeloze manier blijven genieten van uw airconditioning? Onderhoud uw airco dus goed. Laat uw airco jaarlijks controleren door een van onze installateurs. Vervolgens wordt het systeem grondig onderzocht en gereinigd.

Waarom je airco-installatie onderhouden?

Een jaarlijkse airco onderhoud die niet alleen de levensduur van uw systeem bepaalt, maar ook storingen voorkomt. Daarnaast is jaarlijks onderhoud belangrijk om de garantie te behouden. Wanneer een airconditioner niet goed door een vakman wordt onderhouden, zien we dat de volgende problemen vaak voorkomen:

  1. Meer lawaai
  2. Verminderd koelvermogen
  3. Hogere energiekosten
  4. Storingen
airco onderhoud

ONDERHOUD VOLGENS VASTE STAPPEN

Een vriendelijke monteur komt uw airconditioner met liefde onderhouden. Controleer het airconditioningsysteem op een aantal vaste punten aan de hand van een checklist. Test de capaciteit van de airconditioner en de luchtuitlaattemperatuur. Maar dat is natuurlijk niet alles, we controlleren ook verbindingen en systeembeveiliging. En tot slot worden de filters goed schoongemaakt omdat ze het hele jaar door veel stof hebben verzameld. Indien nodig wordt het filter vervangen. Want lichtgekleurde filters zijn van groot belang voor het optimaal functioneren van uw airconditioningsysteem. Klik hier op contact op te nemen.