Airco Koelen En Verwarmen

Airco Koelen En Verwarmen

Verwarmen met airco: mogelijkheden & prijzen

Als je aan airconditioning denkt, denk je waarschijnlijk aan het koelen van een kamer, maar tegenwoordig zijn er airconditioners die zowel kunnen koelen als verwarmen. Zo regel je eenvoudig de temperatuur in huis of kantoor met slechts één apparaat. In dit artikel vindt u meer informatie over verwarming met airconditioning en de prijs van dit systeem.

airconditioning

Hoe werkt verwarming met airco?

Een airconditioner die kan koelen en verwarmen wordt ook wel een lucht-lucht warmtepomp genoemd. Deze unit bestaat uit twee delen: een binnenunit en een buitenunit. Voor de koeling wordt warmte aan de binnenlucht onttrokken en via de buitenunit: De buitenunit neemt warmte op uit de buitenlucht en geeft deze af aan de binnenunit, die de warmte in de ruimte verdeelt.Ook bij lage buitentemperatuur is het mogelijk om het interieur aangenaam warm te maken.Net als bij een multi-split airconditioner, kunnen lucht-naar-lucht warmtepompen meerdere binnenunits aansluiten op één buitenunit om in het hele huis een comfortabele temperatuur te bieden.

Waar op letten bij de aanschaf?

Een airconditioner die kan koelen en verwarmen wordt ook wel een lucht-lucht warmtepomp genoemd. Deze unit bestaat uit twee delen: een binnenunit en een buitenunit. Voor de koeling wordt warmte aan de binnenlucht onttrokken en via de buitenunit: De buitenunit neemt warmte op uit de buitenlucht en geeft deze af aan de binnenunit, die de warmte in de ruimte verdeelt.Ook bij lage buitentemperatuur is het mogelijk om het interieur aangenaam warm te maken.Net als bij een multi-split airconditioner, kunnen lucht-naar-lucht warmtepompen meerdere binnenunits aansluiten op één buitenunit om in het hele huis een comfortabele temperatuur te bieden.Uiteraard is dit vrijblijvend, om een afspraak te maken kunt u hier klikken.

Offerte aanvragen

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld